Берое и Лудогорец завършиха 1:1 в мач от 32-ия кръг на

...
Берое и Лудогорец завършиха 1:1 в мач от 32-ия кръг на
Коментари Харесай

Лудогорец се измъчи в Стара Загора

Берое и Лудогорец завършиха 1:1 в мач от 32-ия кръг на Първа лига.

Педро Еуженио даде преднина на домакините в 84-ата минута с топовен шут от далечна отдалеченост, а в добавеното време Драгош Григоре изравни за 1:1, след изстрел с глава.

Срещата стартира с минута безмълвие в памет на Динко Дерменджиев.

Берое държеше самодейността в по-голямата част от срещата, а разградчани изиграха следващ несъвършен мач през този сезон.  От самото начало Берое наложи домашен напън. В 6-ата минута Педро Еуженио шутира от границата на наказателното поле, само че топката профуча на сантиметри от десния дирек. Малко по-късно Клаудио Кешерю насочи мощен шут, само че Душан Перниш се намеси добре и мазета в корнер. В 30-ата минута Берое направи нов пропуск, откакто Еуженио не съумя да означи от чиста позиция с глава, а Пламен Илиев реагира чудесно. В 43-ата минута Вандерсон получи топката чудесно от Джоди Лукоки, само че отигра много нескопосано и не съумя да осъществя.  Така двата отбора се отдръпнаха на почивката при резултат 0:0. 

Втората часат още веднъж стартира по-силно за домакините. В 65-ата минута сантиметри не доближиха на влезлия като запаса Мартин Камбуров да засече в мрежата остро центриране отляво. Десет минути по-късно гол на Лукоки не бе зачетен поради засада, а две минути по-късно Иван Бандаловски направи опит да центрира, само че топката " кацна " върху напречната греда и излезе в навън. В 84-ата минута Берое поведе. Педро Еуженио означи хубав гол с топовен шут от далечна отдалеченост - 1:0! В продължението Лудогорец изравни. След центриране от корнер, Григоре насочи изстрел с глава и кълбото се озова в мрежата. Душан Перниш можеше да парира удара, само че не се намеси добре и по този начин румънецът оформи крайното - 1:1.

ВИДЕО ОТ СРЕЩАТА ТУК
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР